Haliliye Belediyesi güzellik merkezlerini denetledi;

Haliliye Belediyesi güzellik merkezlerini denetledi

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, güzellik merkezlerine yönelik gerçekleştirdiği denetimde hijyen kontrollerini sağlarken, halk sağlığı adına kullanılması yasak olan ürünlerin bulundurulmaması gerektiğini ifade etti....

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, “Huzur ve Güvenin Kalbi Haliliye” sloganıyla halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler ve Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçenin işlek noktalarından biri olan Devteyşti Mahallesinde güzellik merkezlerini denetledi. Güzellik merkezleri ve kuaförlere yönelik iş yeri açma ve çalışma ruhsatı kontrollerini yapan ekipler, ruhsatı bulunmayan işletme sahiplerini Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ruhsat birimine yönlendirdi. Denetim esnasında kullanılan ürünlerin son kullanma tarihlerini de inceleyen ekipler, vatandaşların sağlığı için kullanılması yasak olan ürünlerin bulundurulmaması gerektiğini belirtti. Güzellik merkezlerinin sık sık havalandırılması gerektiğini belirten zabıta ekipleri, hijyenin sağlanması adına tek kullanımlık ürünler kullanılması noktasında hassas olunması gerektiğini ifade etti.

Zabıta Müdürlüğü yaptığı açıklamada ise vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları 444 22 63 numaralı İletişim Merkezine bildirmelerini istedi.

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum