Şanlıurfaspor’da Aydın Bağ ayrıldığını açıkladı;

Şanlıurfaspor’da Aydın Bağ ayrıldığını açıkladı

Şanlıurfaspor’un TFF 2. Lig’den Trendyol 1. Lige’e yükselmesinde büyük katkıları olan kaleci Aydın Bağ, takımdan ayrıldığını açıkladı. Sarı yeşilli ekiple şampiyonluk yaşayan deneyimli kaleci, . “Emanete sahip çıkın. Hoş çakal Şanlıurfa” ifadelerini kullandı....

Trendyol 1. Lig’de son hafta galibiyetiyle lige tutuna Şanlıurfaspor’da yaprak dökümü devam ediyor.

Bir önceki sezon Şanlıurfaspor’un TFF 2. Lig’den Trendyol 1. Lige’e yükselmesinde büyük katkıları olan kaleci Aydın Bağ takımdan ayrıldığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 30 yaşındaki deneyimli kaleci, takımı şampiyon yaptıklarını ve bu sezonda ligde tutmayı başardıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“2 sene boyunca formasını terlettiğim, çok güzel dostluklar edindiğim, Şanlıurfama veda ediyorum. Depremi, seli bir sürü badire atlatırken, oğlumun müjdesini aldığım ve şampiyonluğumuzu kutladığımız şanlı şehiri hiçbir zaman unutmayacağım. Yapılan haksızlıklar olsa da her zaman işimi hakkıyla yapmaya devam ettim ve her zaman sahanın içinde kaldım. Çok şükür ki şampiyon yaptığımız şanlı şehri bu sezonda ligde bıraktık. Emanete sahip çıkın. Hoş çakal Şanlıurfa.”

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum