Eyyübiye Belediyesinin desteklediği gençler sınavlara sıkı hazırlanıyor;

Eyyübiye Belediyesinin desteklediği gençler sınavlara sıkı hazırlanıyor

Şanlıurfa’da üniversite eğitimi almak isteyen ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle özel kurslara gidemeyen gençlere her türlü desteği veren Eyyübiye Belediyesi, bu yıl da yüzlerce gencin hayallerine kavuşmasına vesile olacak....

 

Eylül ayından bu yana 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak olan Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) sınavlarına hazırlanan Eyyübiyeli gençler, büyük gün öncesi her gün girdikleri deneme sınavlarıyla özgüven kazanıyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un özel önem verdiği, fiziki mekandan eğitim materyallerine hatta şahsi ihtiyaçlarına kadar her türlü taleplerini yerine getirdiği üniversiteye hazırlanan gençler, kendilerine verilen desteklerden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Eyyübiye Belediyesi’nin böyle bir desteği olmadığı takdirde kendi imkânlarıyla evde sınavlara hazırlanacaklarını ve motivasyonlarının çok düşeceğini belirten gençler, sınav hazırlık merkezleri ve eğitim otakları sayesinde çok büyük bir fırsat yakaladıklarını dile getirerek Başkan Mehmet Kuş’a teşekkür ettiler.

Bugüne kadar binlerce gencin üniversite hayallerine ulaşmasını sağlayan Eyyübiye Belediyesi, Eyyüpkent ve Eyyüpnebi Sınav Hazırlık Merkezleri, Süleymanşah Gençlik Merkezi ve eğitim otaklarında bin kadar gence eğitim desteği veriyor. Eğitim materyalleri, deneme testleri, kitap ve soru bankası ihtiyaçları da Eyyübiye Belediyesi tarafından ücretsiz temin edilen gençlerin eğitimine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi’nin de öğretmen desteği veriyor.

Bütçesinin çok önemli bir kısmını Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan ilçesi Eyyübiye’de, gençlere yönelik eğitim ve spor yatırımlarına ayıran Eyyübiye Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı döneminde farklı mahallelerde dört eğitim otağını daha gençlerin istifadesine sunacak.


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum