Vali Hasan Şıldak, Hilvan'da vatandaşlarla buluştu;

Vali Hasan Şıldak, Hilvan'da vatandaşlarla buluştu

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Hilvan’da kurumsal çalışmaları denetlerken, çalışmalar hakkında bilgi aldı....

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Hilvan’da bir dizi toplantılar gerçekleştirdi.

Sabah saatlerinde din görevlileri ve güvenlik korucuları ile bir araya gelen Vali Şıldak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlk olarak din görevlileri ile buluşan Vali Şıldak, ilçe müftülüğü bünyesinde yürütülen hizmetleri değerlendirdi. Vatandaşların her zaman yanında olan din görevlilerinin özenli ve duyarlı bir yaklaşım içinde olmalarının önemini vurgulayan Vali Şıldak, ardından Hilvan’da asayiş ve huzurun sağlanmasında önemli görevler üstlenen Güvenlik Korucuları ile buluştu.

Gün içerisindeki ziyaretlerine Hilvan Bahçelievler Ortaokulu ile devam eden Vali Şıldak, Liselere Geçiş Sınavına katılacak öğrencilerle bir araya gelerek başarı dileklerinde bulundu.

Cuma Namazını hayırseverlerin katkılarıyla depremden sonra tekrar inşa edilerek ibadete açılan Hacı Maksut Camiinde eda eden Vali Şıldak, çıkışta vatandaşlarla bir araya geldi.

Hilvan Meslek Yüksekokulunda öğrencilerin mezuniyet törenine de katılarak gençlere yeni hayatlarında başarılar dileyen Vali Şıldak, akşama kadar süren Hilvan temaslarına Şehit Halit Şiltak  Devlet Hastanesi ve çarşı ziyareti ile devam etti.

Vali Şıldak’a Hilvan temaslarında Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran eşlik etti.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum