Vali Şıldak’dan gürültü uyarısı!;

Vali Şıldak’dan gürültü uyarısı!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, yarın gerçekleştirilecek LGS öncesi öğrencilere bir video mesaj yayınlayarak başarılar diledi. Vatandaşlardan da sınav saatlerinde gürültü oluşturacak davranışlardan kaçınmalarını istedi....

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medyada paylaştığı videosunda LGS'ye girecek öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Şanlıurfa'da eğitim konusunun kendileri için her zaman birinci gündem maddesi olmaya devam ettiğini belirten Vali Şıldak, "Pazar günü yapılacak olan LGS sınavında bütün öğrencilerimize; ortaokul 8'inci sınıflarda sınava hazırlanıp ter dökecek bütün öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Gençlerimizin hayallerine ve umutlarına kavuşmalarını diliyoruz. Şanlıurfamızda 109 okulumuzda 32 bin öğrencimiz bu sınava katılacak. Öğrencilerimizin inşallah üstün başarılı bir şekilde sınavı tamamlamayı ve hayalleri olan liselere yerleşmelerini temenni ediyorum. Görev alacak 3 binin üzerinde öğretmenimize de başarılı görevler diliyorum" dedi.

VALİ ŞILDAK BİGEP PROJESİNE DEĞİNDİ

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi'nin (BİGEP) verimli uygulamalarının takipçisi olduklarını da sözlerine ekleyen Vali Şıldak, "Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi desteklediğimiz yoğun bir çalışma içeren BİGEP'in de katkılarıyla İnşallah ilimiz genelinde LGS sınavında daha başarılı sonuçlar alınacaktır. Önceki yıllara nazaran daha üst sıralarda bir başarı grafiğini yakalamayı umut ediyoruz. Bu süre zarfında çocuklarımızı yetiştiren, eğitimlerine katkı sağlayan bütün öğretmenlerimize de şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum