Haliliye’de 4 mahallede yollar düzenleniyor;

Haliliye’de 4 mahallede yollar düzenleniyor

Haliliye’de altyapı hizmetleriyle yapan Fen İşleri Müdürlüğü, Ahmet Yesevi, Süleymaniye, Yeşildirek ve Sancaktar Mahallelerinde deforme olmuş yolları kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yeniden kullanışlı hale getiriyor....

Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki sıcak asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol açma, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalarını periyodik olarak yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, mevcut yollardaki bakım ve onarım çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda; çalışmalarını Ahmet Yesevi, Süleymaniye, Yeşildirek ve Sancaktar Mahallelerinde sürdüren ekipler, uzun süre kullanım ile deforme olan yolları kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yeniliyor. Fen İşleri ekiplerinin özverili çalışmasıyla 4 mahallede kısa süre içerisinde tamamlanan çalışmalar ile ilk günkü görünümünü kazanan yeni yollar, mahalle sakinlerinin hizmetine sunuluyor. Yenilenen yollar ile ulaşımın rahatladığını ve sokakların güzelleştiğini ifade eden mahalle sakinleri ise hizmetlerinden ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve kısa sürede yolları tamamlayan ekiplere teşekkür ediyor.

Öte yandan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından üstyapı çalışmalarının yapılan incelemeler sonucu periyodik olarak devam edeceği belirtiliyor.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum