Vali Şıldak GAMER’de seçim güvenliği tedbirlerini denetledi;

Vali Şıldak GAMER’de seçim güvenliği tedbirlerini denetledi

Vali Hasan Şıldak, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nde (GAMER) seçimlerin başlamasıyla birlikte seçim güvenliği ile ilgili yetkililerden bilgi aldı....

 Sabah erken saatlerden itibaren Hilvan Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği seçimleri ile Akçakale, Eyyübiye, Hilvan ve Siverek’te tekrarlanan 17 mahalle muhtarlık seçimlerinde alınan güvenlik tedbirlerini birebir takip eden Vali Hasan Şıldak, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’ne (GAMER) geçerek yetkililerden bilgi aldı.

Vali Şıldak, oy verme işlemi devam eden tüm bölgelerde tedbirlerin hassasiyetle takip edilmesi yönünde talimatlarını yinelerken “Hilvan ilçemizde belediye başkanlığı ve meclis üyeliği, Akçakale, Eyyübiye, Hilvan ve Siverek ilçelerimizde 17 mahallede muhtarlık seçimleri kapsamında toplam 204 sandıkta oy verme işlemi sorunsuz olarak devam etmektedir. Seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesi için gerekli bütün tedbirler en üst seviyede alınmıştır. Oy verme işlemi ve devamındaki süreci yakından takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum