Haliliye'de üniversite hayalleri gerçek oluyor!;

Haliliye'de üniversite hayalleri gerçek oluyor!

Haliliye Belediyesi, gençlerin üniversite sınavlarına hazırlık sürecine destek olmak amacıyla önemli bir adım atıyor. Ücretsiz dershane hizmetiyle öğrencilere kapılarını açan belediye, düzenlediği periyodik deneme sınavlarıyla gençlerin hazırlık sürecini destekliyor....

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün öncülüğünde yürütülen bu faaliyetler, gençliğe ve eğitime verilen önemin bir yansıması niteliğinde. Üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanan öğrenciler, belediye bünyesindeki eğitim merkezlerinde ve kütüphanelerde ücretsiz dershane hizmeti almanın yanı sıra sessiz ve nezih bir ortamda ders çalışma imkanı buluyorlar.

Eğitim merkezlerinde alanında uzman öğretmenlerin verdiği konu anlatımlarıyla eksikliklerini giderme fırsatı bulan öğrenciler, periyodik olarak düzenlenen deneme sınavlarıyla kendilerini ölçme şansı elde ediyorlar. Bu sınavlar, ÖSYM formatında gerçekleşiyor ve öğrencilere zaman kontrolünü sağlamayı öğretiyor.

Uzman hocaların rehberliğinde yapılan sınavlarda ter döken gençler, sonuçlarıyla eksikliklerini görebilme imkanı buluyorlar. Deneme sınavlarına düzenli katılım sağlayan öğrenciler, Haliliye Belediyesi'nin desteğiyle hayallerine bir adım daha yaklaşıyorlar.

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum