Haliliye Belediyesi gençleri spora yönlendiriyor;

Haliliye Belediyesi gençleri spora yönlendiriyor

Haliliye Belediyesinin gençlerin hizmetine sunduğu spor kurslarından faydalanan öğrenciler, tekvando ve judo kurslarına ilgi gösteriyor....

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençlere yönelik yatırımları ile Haliliye Belediyesi bünyesinde sporcu nesil yetişiyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Aliya İzzetbegoviç Spor ve Yaşam Merkezi, Eyyüp Cenap Gülpınar Spor Merkezi ve Sabiha Özlek Spor Salonu ile geleceğin genç sporcuları yetiştiriliyor. Başkan Mehmet Canpolat’ın lisanslı sporcular yetiştirilmesi hedefiyle hizmet veren spor kursları, Haliliyeli gençler tarafından yoğun ilgi görüyor. Hayallerine hazırlanan gençler, uzman antrenörler nezaretinde hedefleri için ter döküyor. Tekvando ve judo spor dallarıyla ilgilenen öğrencilere teknik ve uygulamalı eğitim veren eğitmenler, gençlere sporu sevdiriyor. Haliliye Belediyesi ile spor alışkanlığı kazanan öğrenciler, tekvando ve judo dalındaki müsabakalara katılarak, başarılarıyla boy gösteriyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise 7- 14 yaş grubuna yönelik basketbol, voleybol, tekvando, judo, futbol ve yüzme kurslarını devam ettiği belirtiliyor.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum