Şanlıurfa’da Kültür Yolu Festivali yoğun ilgi gördü;

Şanlıurfa’da Kültür Yolu Festivali yoğun ilgi gördü

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin Şanlıurfa’da yoğun ilgi ile karşılandığını belirterek etkinliklerde emeği geçen tüm kuruluş ve çalışanlarına teşekkür etti....

Kültür Yolu Festivali dün akşam ertelenen Semicenk Konseri ile sona erdi. 26 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında şehrin farklı bölgelerinde 372 farklı etkinlik ile yerli ve yabancı çok sayıda vatandaşı aynı çatı altında buluşturan Kültür Yolu Festivali'nde Şanlıurfa tanıtımının ön plana çıktığını belirten Vali Hasan Şıldak, alınan güvenlik tedbirleri ile de herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığına dikkat çekti.

Sosyal medya aracılığıyla paylaşımda bulunan Vali Şıldak, "Kültür Yolu Festivali Şanlıurfa’da dolu dolu yaşandı. 25 ayrı mekanda, 372 etkinlikle, kültür ve sanatın en güzel örnekleri festivaldeydi. Şanlıurfa’da canlılık oluşturan, sevgili hemşehrilerimizi güzel etkinliklerle buluşturan festival için Kültür ve Turizm Bakanlığımıza, özveriyle çalışan kurumlarımızın değerli görevlilerine ve özellikle de asayiş konusunda son derece hassasiyet gösteren emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum