Vali Şıldak: Uyuşturucu ile mücadele bir vatan görevidir;

Vali Şıldak: Uyuşturucu ile mücadele bir vatan görevidir

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerini ziyaret ederek uyuşturucu ile mücadelede sağlanan başarılara dikkat çekti. Vali Şıldak, "Bu mücadele bir vatan görevidir ve bu konuda vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz" dedi....

Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadelede başarılarla gündeme gelen Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerini ziyaret eden Vali Şıldak, tüm güvenlik güçlerini tebrik etti.

Mesai kavramı gözetmeksizin Şanlıurfa gençliğini uyuşturucu maddelerden kurtarmak için yapılan çalışmaları birebir takip ettiğinin altını çizen Vali Şıldak, Polis ve Jandarmanın sahada büyük üstünlük elde ettiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uyuşturucu ile mücadeleye verdiği öneme de değinen Vali Şıldak, "Güvenlik güçlerimizin azimli ve kararlı çalışmaları bizim göğsümüzü kabartıyor. Bu dönemde Şanlıurfa'daki kararlılık ve mücadele azmi, polisimizin de alandaki üstün performansıyla en üst düzeye çıkmış durumda. Vatandaşlarımızdan da bu konuda çok olumlu tepkiler alıyoruz" şeklinde konuştu.

Vali Şıldak, uyuşturucu ile mücadelenin önemini vurgulayarak, "Gençlerimizin, çocuklarımızın bu bataklığa sürüklenmemesi için bu konudaki mücadele adeta kutsal bir vatan görevidir. Her birimiz bir çocuğumuzu kurtarabilirsek, uyuşturucu satıcılarına darbe vurabilirsek; bu vatan için en büyük hizmet, en büyük görevdir" dedi.

Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadelede yeni bir sayfa açtıklarını belirten Vali Şıldak, "Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum" isimli proje ile madde bağımlılığına tutulmuş gençlere devletin el uzattığını ifade etti. Vali Şıldak, "Bu projeyle alandaki boşluğu tamamen doldurmuş oluyoruz. Vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum; amansız şekilde sürdürdüğümüz bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz ve her bir vatandaşımızdan da destek bekliyoruz. Çocuklarınıza, gençlere mutlaka sahip çıkmalarını, onları sahipsiz bırakmamalarını istiyoruz. Bunun yanı sıra çevrelerinde gördükleri, tanık oldukları, bildikleri olayları mutlaka ihbar etsinler. Bu mücadeleyi birlikte yürütelim, Şanlıurfa gençliğini kurtaralım" diye konuştu.

Vali Şıldak'ın konuşmasının ardından Narkotik Şube Müdürü hakkında bilgi verildi ve proje kapsamında yapılan çalışmalar hakkında sunum yapıldı.


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum