Eyyübiyeli gençlere güven geldi;

Eyyübiyeli gençlere güven geldi

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip merkez ilçesi Eyyübiye’de, gençlerin eğitimine verdiği desteklerle adından söz ettiren Eyyübiye Belediyesi’nin geçen yıl hizmete sunduğu Süleymanşah Gençlik Merkezi, sağlanan imkânlarla gençlerin özgüvenini artırdı....

Geçen yıl hizmete sunulan Süleymanşah Mahallesi’ndeki gençlik merkezi, ilkokuldan üniversite mezunlarına kadar her yaştan çocuk ve gencin geleceğine yatırım yapmasına destek oluyor.

Üniversiteye hazırlık kurslarının yanında lise ve üniversite mezunu gençlerin kamu personeli seçme sınavlarına hazırlanma imkânı da bulduğu Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde, her yaştan çocuğun büyük ilgisini çeken uzay gözlem evi de yer alıyor.

Üniversite sınavlarına hazırlanan gençler için uzman öğretmenler nezaretinde sınıf dersleri, ders dışı saatlerde etüt salonunda çalışma imkânı ve bilgisayar salonunda interaktif eğitim olanaklarının sunulduğu Süleymanşah Gençlik Merkezi’ndeki desteklerden faydalanan gençler, özel kurslarda bile bulamayacakları fırsatları değerlendirdiklerini ve bu destekler sayesinde geleceğe güvenle baktıklarını ifade ediyor.

Hafta sonu yapılacak olan üniversite seçme sınavları öncesi sabah saat sekizden akşam sekize kadar Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde deneme sınavları çözüp, eksiklerini belirleyen gençlere, burada görevli öğretmenler de destek veriyor.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum