Şanlıurfa’da hafta sonu toplu taşıma ücretsiz olacak;

Şanlıurfa’da hafta sonu toplu taşıma ücretsiz olacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak YKS sınavları için öğrencilere toplu taşımayı ücretsiz yaptığını açıkladı....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için önemli bir duyuru yaptı. Sınava girecek tüm öğrencilerin, sınav giriş belgelerini göstererek şehir içi toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak yararlanabileceği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “8-9 Haziran günlerinde YKS'ye girecek tüm öğrencilerimiz sınav giriş belgeleriyle toplu taşıma araçlarımızdan ücretsiz olarak yararlanabilirler. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.” Bu jest, sınav günü öğrencilerin ulaşım stresi yaşamadan sınav yerlerine zamanında ve güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamayı amaçlıyor.

YKS’nin birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) 8 Haziran Cumartesi günü, ikinci oturum olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ise 9 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek. 

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum