Vali Şıldak, YKS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi;

Vali Şıldak, YKS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi

Vali Hasan Şıldak, yarın ve pazar günü gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek tüm öğrencilere başarılar dileyerek, özellikle sınav saatlerinde gürültü kirliliği oluşturabilecek davranışlardan kaçınılmasını istedi....

Vali Hasan Şıldak, güne okul ziyareti ile başladı. Zeytindalı Eğitim Kampüsü içerisinde yer alan Şanlıurfa TOBB Fen Lisesi’nde öğrenci ve öğretmenlerle buluşan Vali Şıldak, derslikleri gezerek yarın gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesi gençlere başarı dileklerinde bulundu.

Bu yıl tüm okullarda uygulanan Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi’nin (BİGEP) katkılarıyla öğrencilerin daha iyi bir motivasyon ve eğitimle sınav sürecini yaşadıklarının altını çizen Vali Şıldak, yaptığı değerlendirmede; “Hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına katılacak ilimizdeki yaklaşık 62 bin 500 öğrencimize başarılar diliyorum. Öğrencilerimiz bir yıl boyunca üstün bir gayretle bu sınav için hazırlandılar ve öğretmenlerinin rehberliğinde, ailelerin destekleriyle bir yılın sonunda iki gün boyunca yapılacak olan bu sınavda rakipleriyle yarışacaklar.  Uyguladığımız Başarıyı İzleme Ve Geliştirme Projesinin de katkı ve destekleriyle biz öğrencilerimizin bu yıl Yükseköğretim Kurumları Sınavında daha üstün başarılara imza atacaklarını ve ilimizin başarı grafiğinin yükseleceğini düşünüyoruz. Ben, sınava katılacak bütün öğrencilerimize, yine sınavda görev alacak 6 bin 500 öğretmenimize ve 227 okulumuzda yapılacak bu sınavda hakikaten hayatlarının gelecekteki çizgisini belirleme konusunda önemli bir sınava katılacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Allah onların yardımcısı olsun. Emekleri boşa gitmesin ve ilimizdeki enerjinin eğitim rüzgarının onlara büyük bir güç katarak üstün başarılarla sınavı tamamlamalarını Allah onlara nasip etsin diyorum. Çocuklarımızın ailelerine sağladıkları destekler ile öğretmenlerimize de üstün emekleri ve gayretleri için şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum