Haliliye Belediyesi ile üreten kadınların el emekleri sergilendi;

Haliliye Belediyesi ile üreten kadınların el emekleri sergilendi

Haliliye Belediyesi bünyesindeki milletevlerinde kadınların ürettiği el emeği ürünler, “Hayat Boyu Öğrenme” projesi kapsamında sergilendi. Kursiyerlerin yıl boyu esere dönüştürdüğü ürünler büyük beğeni topladı....

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Haliliye Belediyesi bünyesindeki milletevlerinde üreten kursiyerlerin el emeği ürünleri sergilendi.

“Hayat Boyu Öğrenme” projesi kapsamında Haliliye Belediyesi Eyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezinde sergi düzenlendi. Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Süleymaniye, Ahmet Yesevi ve Sırrın Milletevleri ile Osmangazi Hanımlar Konağında üreten kadınlar, bu etkinlik ile el emeklerini görücüye çıkardı.

 Dikiş nakış, el sanatları ve ahşap boyama atölyesinden eğitim alan kadın kursiyerlerin, usta öğreticiler iş birliğiyle ürettikleri ve kullanmadıkları eşyalarını dönüştürdükleri eserleri büyük beğeni topladı.

El emeklerini sergileyen kursiyerler ise Haliliye Belediyesi’nin sunduğu imkanlar ile verimli zaman geçirdiklerini ifade ederek, ürettikleri çeşitli ürünler ile aile ekonomilerine katkı sağladıklarını söyledi. Milletevlerinde sunulan Kreş hizmetiyle çocuklarını da gönül rahatlığıyla bırakabildiklerini kaydeden kadınlar, sağlanan imkanlar dolayısıyla Belediye Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Öte yandan, Haliliye Belediyesi bünyesinde kadınlara yönelik hizmet veren kurs kayıtlarının devam ettiği aktarıldı.

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum