Çocuklarınızı hasta olmadan hastaneye getirin;

Çocuklarınızı hasta olmadan hastaneye getirin

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü Çocuk Sağlığı İzlem Polikliniğinde, 5 yaşına kadar olan çocuklara beslenme, emzirme, uyku danışmanlıkları ile aşılama hizmetleri ücretsiz veriliyor....

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 5 yaşına kadar olan çocuklara beslenme, emzirme, uyku danışmanlıkları ile aşılama hizmetleri ücretsiz veriliyor.

Hastanede görev yapan Uzm. Dr. Muhammed Ali Çınar, çocukların doğumdan ergenliğe kadar takip ve tedavilerinin yapılmasının  önemli olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Çocuklarımızın sağlıklı büyümeleri ve ileride sağlıklı bir hayat sürmeleri için doğumdan ergenliğe kadar uzanan yolculuklarında takip ve tedavilerinin yapılması çok önemlidir. Bu amaçla il genelinde ilk defa hastanemizde prematüre ve çocuk izlem polikliniğini kurduk. Bu amaçla polikliniğimizde yenidoğan muayenesi, kalça ve işitme tarama testleri, aşı takipleri, boy gelişim ve baş çevresi takiplerini yapıyoruz. İştahsızlık, büyüme, gelişme geriliği ve konuşma bozukluğu olan çocuklarımızın takiplerini, diyetisyen, dil, konuşma terapisti ve çocuk gelişimci arkadaşlarla birlikte multidisipliner isimli olarak değerlendiriyoruz ve araştırıyoruz. Ayrıca kliniğimizin içinde bulunan laktasyon polikliniğimizde hemşiremiz annelere anne sütünün önemi ve doğru emzirme teknikleri açısından ailelere bilgilendirmeler yapıyor.”

Erken doğan Prematüre ve çocuklarınızın sağlıklı gelişim takipleri için MHRS üzerinden bu polikliniğimize randevu alabilirsiniz.   

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum