HRÜ Paylaşan Eller Grubu'ndan öğrencilere moral desteği;

HRÜ Paylaşan Eller Grubu'ndan öğrencilere moral desteği

Harran Üniversitesine bağlı Paylaşan Eller Grubu, önemli etkinliklere öncülük ederek öğrencilere moral desteği verebilme adına başarılı programlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor....

Daha önce tüm üniversitelere örnek olacak bir projeye imza atan grup, Şanlıurfa'da bulunan büyük firmalarla iş birliği yaparak Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlık binasının giriş katında Genç Mağaza'yı kurdu. Bu mağaza sayesinde ihtiyaç sahibi kız ve erkek öğrencilerin gerekli tüm giysilerini mağazadan ücretsiz şekilde temin etmeleri sağlandı.

Paylaşan Eller Grubu, geçtiğimiz hafta üniversitede final sınavlarının başlamasıyla birlikte Merkezi Kütüphanede ders çalışan öğrencilere ikramlarda bulunarak anlamlı etkinlikler gerçekleştirdiler. Bu etkinlikler, öğrenciler ve akademik camia tarafından büyük takdir topladı.

Harran Üniversitesi Geliştirme ve Eğitim Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Paylaşan Eller Grubu'nun organizasyonuyla düzenlenen etkinliklerin ilk gününde, Livva Restoran’ın sponsorluğunda öğrencilere tavuklu ve nohutlu pilav ikram edildi. İkinci günde, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Bölümü tarafından hazırlanan lezzetler sunuldu. Üçüncü günde, Sosyal Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, final sınavlarına hazırlanan öğrencilerin motivasyonlarını yükseltmek amacıyla yiyecek ve içecek ikramlarında bulundu. Dördüncü günde ise Turizm Fakültesi Gastronomi Bölümü, öğrencilerin hazırladığı özel yemeklerle yeteneklerini sergilemelerine ve arkadaşlarıyla paylaşımda bulunmalarına olanak tanıdı.

Etkinliklerin son gününde, Paylaşan Eller Grubu, öğrencilere zengin bir menü sunarak hem moral desteği sağladı hem de topluluk ruhunu güçlendirdi.

Her zaman öğrencilerin yanında olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini belirten Paylaşan Eller Grup Başkanı Öğr. Gör. Nesrin Güllüoğlu: "Sevgili öğrencilerimiz, bugün burada başarılarınıza bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek için toplandık. Paylaşan Eller Grubu olarak sadece ihtiyaçlarınızı karşılamak değil, aynı zamanda moral ve motivasyonunuzu yükseltmek için de varız. Genç Mağaza Projemizle başlayan yolculuğumuz, her geçen gün daha da büyüyerek devam ediyor. Sizlerin mutluluğu ve başarısı, bizim en büyük ödülümüzdür. Final sınavlarına hazırlık sürecinde yanınızda olmak ve sizlere destek olabilmek bizim için büyük mutluluk oldu. Sınavlarınızda hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum