Şanlıurfa’da bayram öncesi dolandırıcılık operasyonu!;

Şanlıurfa’da bayram öncesi dolandırıcılık operasyonu!

Şanlıurfa merkezli 14 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda, kendilerini savcı ve polis olarak tanıtarak ‘nitelikli dolandırıcılık’ yaptığı belirlenen 36 şahıs tutuklandı. Daha önce tutuklu olan 3 kişiyle birlikte tutuklu sayısı 39'a yükseldi. Şüphelilerin 7 milyon 722 bin TL, haksız kazanç sağladıkları tespit edildi....

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, çeşitli dolandırıcılık yöntemleri kullanarak vatandaşları mağdur eden şebekeye yönelik geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda şüphelilerin kimlikleri belirlendi ve operasyon için düğmeye basıldı.

Şanlıurfa merkezli 14 ilde eş zamanlı yapılan operasyonlarda 36 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda cep telefonu, sim kart ve bilgisayar ele geçirildi.

7 MİLYON DOLANDIRDILAR

Soruşturmada elde edilen bilgilere göre, şebeke üyelerinin, kendilerini polis, savcı veya bankacı olarak tanıtarak vatandaşları dolandırdıkları ve bu yolla 7 milyon 722 bin TL haksız kazanç elde ettikleri tespit edildi.

39 TUTUKLAMA

Gözaltına alınan 36 şüpheli, adli işlemlerin tamamlanmasının ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Daha önce tutuklu olan 3 kişiyle birlikte tutuklu sayısı 39'a yükseldi.


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum