Şanlıurfa’da elektrik kesintileri yüzünden buzdolabı yanmıştı! Bu kez arabası gitti;

Şanlıurfa’da elektrik kesintileri yüzünden buzdolabı yanmıştı! Bu kez arabası gitti

Şanlıurfa'da görev yapan müzik öğretmeni Naz Ekmen, elektrik kesintileri ve fırtına nedeniyle birçok talihsizlik yaşadı. Sık sık elektrik kesintilerinin yaşandığı kentte, Ekmen’in evindeki buzdolabı yanarken, dün meydana gelen fırtınada ise arabasının üzerine bir ağaç düştü....

Şanlıurfa’da dün akşam saatlerinde meydana gelen fırtına nedeniyle birçok mahallede elektrik kesintileri yaşandı. Fırtınanın etkisiyle birçok bölgede ağaç ve direkler devrildi.

Ayrıca yaşanan fırtınada, Şanlıurfa’da görev yapan Müzik öğretmeni Naz Ekmen’in arabası da zarar gördü.

Ekmen dün sabah saatlerinde kavurucu sıcaklıklar nedeniyle arabasını ağacın gölgesine park etti. Akşam saatlerinde çıkan fırtınada arabanın gölgesinde durduğu ağaç, arabanın üstüne devrildi.

Sosyal medya hesabından bu durumu paylaşan Ekmen, “Şanlıurfa’da sen kalk 50 derecede gölge diye ağaç altına arabayı park et sonra bu sıcakta şiddetli fırtına çıksın ağaç senin park ettiğin arabanın üzerine düşsün hayatta ki şansım söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler hayat” ifadelerini kullandı.

 

DAHA ÖNCE KESİNTİLER YÜZÜNDEN BUZDOLABI YANDI

Şanlıurfa’da son günlerde artan elektrik kesintileri nedeniyle binlerce vatandaş mağdur oldu. Mağdur olan vatandaşlardan biri de müzik öğreteni Naz Ekmen oldu.

Arabasının üstüne ağaç düşen Ekmen’in 4 gün önce sık sık yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle buzdolabından dumanlar çıktı ve yandı.

Sosyal medya hesabından bu durumu paylaşan Ekmen şu ifadelere yer verdi:

“Evimde buzdolabım yandı üstelik yeni evliyim daha çok kullanmadık bile evde dumanlar çıktı bi anda bu elektrikler yüzünden daha başımıza neler gelecek sorarız daha masrafı demiyorum bile Allah sizi bildiği gibi yapsın”.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum