Şanlıurfa Büyükşehirde daire başkanı istifa etti;

Şanlıurfa Büyükşehirde daire başkanı istifa etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ömer Yılan, görevinden istifa ettiğini açıkladı....

31 Mart seçimlerinden sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığına getirilen Ömer Yılan, bugün yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Yaklaşık olarak 3 ay boyunca görevde kalan Yılan’ın Bir hafta önce görevinden istifa ettiği öğrenildi. Ancak resmi açıklama bugün geldi.

Sosyal medya hesabından istifasını duyuran Yılan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Kamuoyuna Duyuru

Ülkemizin ve şehrimizin geldiği son noktada şanlı şehrimiz için şans olacağına inandığım, şehir için çalışıp, adaletle ve liyakat ile bu şehre hizmet edeceğini bildiğim Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kasım Gülpınar'ın mazbatasını aldığı 4 Nisan günü yeni dönem için ilk atanan daire başkanı olmak benim için büyük kıvanç kaynağı olmuştur.

Yaklaşık 3 ay boyunca yürüttüğüm Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığından; aileme ve sosyal hayatıma daha fazla zaman ayırabilmek ve daha önceden olduğu gibi ticaretle iştigal edebilmek adına istifa ediyorum.

İstifam konusunda bana anlayış gösteren Sayın Başkanım Mehmet Kasım GÜLPINAR'a ve Genel Sekreterimiz Mithat Can KUTLUCA'ya çok teşekkür ederim. Ayrıca Genel Sekreter Yardımcılarımıza ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığındaki tüm çalışma arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür eder, başarılar dilerim.

Şehir için başarılı olacağından bir an olsun şüphe duymadığım ve bundan sonra da bir vatandaş, bir kardeş olarak Sayın Mehmet Kasım GÜLPINAR'IN yanında yer alıp her daim destekçisi olacağımın da bilinmesini isterim.

Kamuoyuna ve basın camiasına saygıyla duyurulur”.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum