ŞUSKİ’den Şanlıurfalıları su kullanımı konusunda uyardı;

ŞUSKİ’den Şanlıurfalıları su kullanımı konusunda uyardı

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, kaçak su kullanımı ve su faturalarının zamanında ödenmesi için Şanlıurfalılara uyarılarda bulundu....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan önemli bir duyuruyu vatandaşlarla paylaştı.

ŞUSKİ tarafından yapılan duyuruda, kaçak su kullanımı ve su faturalarının zamanında ödenmesi konuları hakkında önemli bilgiler verildi.

Yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı:

“Saygıdeğer vatandaşlarımız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü olarak, su kaynaklarımızın sürdürülebilir yönetimi ve adil dağılımını sağlamak için siz değerli vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bu kapsamda, sizleri aşağıdaki konularda bilgilendirmek ve uyarıda bulunmak istiyoruz:

Kaçak su kullanımı: Kaçak su kullanımı, hem yasalara aykırıdır hem de diğer vatandaşlarımızın su kaynaklarından adil bir şekilde yararlanmasını engellemektedir. Kaçak su kullanımı tespit edilenler hakkında Türk Ceza Kanunun 5237 sayılı kanunun 163. maddesi gereğince, yasal işlem başlatılacaktır. Kaçak su kullanımını önlemek ve bu konuda duyarlılığı artırmak amacıyla, herhangi bir kaçak su kullanımı tespit ettiğinizde lütfen ALO 153 çağrı merkezimiz üzerinden bize bildirin.

Su faturalarının zamanında ödenmesi: Su hizmetlerinin kesintisiz devam edebilmesi için su faturalarınızın zamanında ödenmesi büyük önem taşımaktadır. Su faturalarınızı belirtilen son ödeme tarihine kadar ödemenizi rica ediyoruz. Aksi takdirde, gecikme yaşanan ödemeler için yasal işlem uygulanacaktır. Vatandaşlarımızın, su kaynaklarının etkin ve adil kullanımı konusunda göstereceği hassasiyet ve duyarlılık için teşekkür ederiz. Saygılarımızla...”.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum