HALİLİYE BELEDİYESİ ÜSTYAPI HİZMETLERİNİ MAHALLE MAHALLE SÜRDÜRÜYOR;

HALİLİYE BELEDİYESİ ÜSTYAPI HİZMETLERİNİ MAHALLE MAHALLE SÜRDÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi, deforme olmuş yollarda sürdürdüğü kilitli beton parke döşeme çalışmalarını 8 mahallede devam ettiriyor. Vatandaşlara daha hızlı hizmet ve daha konforlu yollar sunmak amacıyla Saha İnceleme Ekibi de kuran Fen İşleri Müdürlüğü, sahadaki çalışmalarıyla takdir topluyor....

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatlarıyla merkez ve kırsal bölgelerde inşaat üstyapı çalışmaları hummalı bir yıl süren Fen İşleri Müdürlüğü, beton parke döşeme çalışmalarıyla sokakları güzelleştirmeye devam ediyor. 


Üst düzey hizmetlerle daha konforlu ve huzurlu bir yaşam tarzı sunan bir sokak sanatıdır. Bu kapsamda; Faaliyetlerini sürdüren Haliliye Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 8 mahalle ile üstyapıyı iyileştiriyor. Ahmet Yesevi, Devteyşti, Sancaktar, Sırrın, Selahattin Eyyubi, İmam Bakır, Ulubatlı ve Yavuz Selim Mahallelerinde kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla ilk günkü kazanan yol hizmete açılan Fen İşleri mahalle sakinlerinden tam olarak yer almıyor. Mahallelerde yapılan bir planlamanın ardından Haliliye Belediyesi'nin üstyapı hizmetleriyle yol yenilendiğini ifade eden Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Mehmet Tapşık, “Haliliye Belediyesine teşekkür ederiz. Şu anda mahallemizde kilitli beton parke taşlarının döşemesi var” sözleriyle Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a ve ekibine teşekkürlerini iletti. Fen işlerinin merkez mahallelerde devam eden yerinde inceleyen Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sedat Altun ise ekiplere özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti. 


SAHA İNCELEME EKİBİ KURULDU 

Haliliye Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Mühendisliği Bölümü Motorize serisi ile merkez mahalleleri sokak sokak inceleyen Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olmuş yollarda anında tespit yaparak, bakım ve onarım hizmetleri için gerekli çalışmaları başlatıyor. Ekipler tarafından kısa bir süre içerisinde tamamlanan yollar, ilk günkü görünümüyle mahalle sakinlerinin hizmetine sunuluyor.



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum