BÜYÜKŞEHİR FUTBOL YAZ OKULU GELECEĞİN FUTBOLCULARINI YETİŞTİRİYOR;

BÜYÜKŞEHİR FUTBOL YAZ OKULU GELECEĞİN FUTBOLCULARINI YETİŞTİRİYOR

Okullar tatile girdi, çocuklar soluğu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin futbol yaz okulu kurslarında aldı. Uzman antrenörler eşliğinde antrenmanlara katılan çocuklar yaz tatilini yeşil sahalarda değerlendirirken zamanlarını daha verimli kullanıyor....

Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlerin ve ülkelerinin hizmetinde sunulan 10 futbol okulu, 2 kaleci depolama ile avrupa futbolculuk hayalleri gerçekleşiyor.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı 2010-2016 yılları arasında faaliyet gösteren futbol takımı yaz okulu kurslarına katılan gençlere yönelik yoğun ilgi gösteren bir kuruluştur.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar'ın gençliğe ait fotoğraflarından bazıları yeşil sahalarda da kendini gösteriyor. Gençlerin sporla buluşması sağlanırken sağlıklı ve aktif bir yaz geçirmelerine katkı sağlanıyor.

 

Çocuklar Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı futbol dünyasına ısınma hareketleri, düz koşu, kondisyon, pas çalışması yaparken ailelerin kendilerine ait enerji tribunlerinde çocuklarının tempoyu hızlandırarak takip etmesini sağladı.

 

“ZAMANIMIZI VERİMLİ KULLANIYORUZ”

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine ayrılan bütçesi, yılda bir kez sporla iç içe bir yaz etkinliklerini söyleyen bir çocuk hakları savunucusu, emeği geçen bir çocuk hakları savunucusu.

 

“ÇOCUKLARIMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 

Aileler ise okulların tatilleri ile birlikte çocuklarının da eğlenceli zaman geçirmesi amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin açmış olduğu futbol yaz okulunalarını, burada çocuklarının zamanlarını ve eğlenceli zamanlarını dile getirerek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Gülpınar'a teşekkür etti.

 



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum