Vali Şıldak'tan 15 Temmuz programına davet;

Vali Şıldak'tan 15 Temmuz programına davet

Şanlıurfa'da 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında yapılacak olan etkinlikler belli oldu....

Şanlıurfa Valiliği tarafından 15 Temmuz darbe girişimin 8'inci yılında yapılacak olan etkinlik programı açıklandı.

Program, 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü öğle saatlerinde şehitler için düzenlenecek mevlit-i şerif programı ile başlayacak.

Daha sonra saat 14.30'da Milli Eğitim Konferans Salonu'ndaki 15 Temmuz Resim Sergisi ve Milletin Zaferi Konulu Konferans ile devam edecek.

Bediüzzaman Mezarlığı'ndaki Şehitlik Ziyareti ile sürecek olan program sonrasında saat 20.00'da Rabia Meydanı'nda Şanlıurfa halkıyla bir araya gelinecek.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak tüm Şanlıurfalı vatandaşları programa davet etti.

“15 Temmuz'un 8'inci yılında yine hep birlikte olacağız.” diyen Vali Şıldak şunları kaydetti:

"Şanlı tarihi kahramanlıklarla dolu Şanlıurfa'nın bir kahramanlığına daha şahit olduğumuz 15 Temmuz'un 8'inci yılında yine hep birlikte olacağız. Aynen o gecede olduğu gibi tüm vatandaşlarımızı asıl toplanma adresi olan Rabia Meydanı’na ve gün içerisindeki programlara katılmaya davet ediyorum. Ben tekrardan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ve gazilerimize sağlıklı ömürler dilerken, vatanına, devletine ve iradesine her zaman sahip çıkan böylesine güzel bir şehirde görev yapmaktan onur duyduğumu da belirtmek istiyorum.”



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum