Başkan Yardımcısı Sağlam: Gençlere ve ilçeye hizmette kararlıyız;

Başkan Yardımcısı Sağlam: Gençlere ve ilçeye hizmette kararlıyız

Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam, yaptığı açıklamada gençlere ve ilçeye verdiği hizmet sözünü hatırlatarak göreve devam edeceğinin sinyalini verdi. Sağlam, gençleri uyuşturucudan ve terörden uzak tutma çabalarının sonucunda Ak Evler projesinin ortaya çıktığını ve bu projeden yetişen yüzlerce şampiyon sporcunun gurur kaynağı olduğunu belirtti....

Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam, yaptığı açıklamada dostlarının kendisine, gençlere ve ilçeye verdiği sözünü hatırlattığını belirterek göreve devam edeceğinin sinyalini verdi.

GENÇLERE VE İLÇEYE HİZMETTE KARARLILIK

Sağlam, 2014 yılında Eyyübiye Belediyesi’ni kurduklarında, doğup büyüdüğü ilçede gençlere yönelik hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulduğunu ifade etti.

Milli Gençlik Vakfı'nda 1990'lı yıllarda başlayan hayallerinin, gençleri uyuşturucu ve terörden uzak tutma çabasıyla şekillendiğini belirten Sağlam, bu çabaların sonucunda Ak Evler projesinin ortaya çıktığını söyledi.

Sağlam’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“2014 yılında Eyyübiye Belediyesini kurduğumuzda doğduğum, yaşadığım, evlendiğim ilçede gençlerle ilgili ta 1990'lı yıllara dayanan Milli Gençlik Vakfı’ndaki hayallerimize dair bir fırsat yakalamış oldum. İlçeme karşı bir şeyler yapmak, gençlerimizi uyuşturucu müptelalığından ve terörden uzak tutmak için her türlü çabanın içerisine girdim. Ak Evler bu duyguların sonucunda ortaya çıkmış bir fikir ve projeydi. Ne mutlu bize ki bugün Ak Evlerden yetişen yüzlerce şampiyon sporcumuz var. Tüm bu çalışmaları yaparken bazen kavga ettik, bazen yorulduk, bazen de şampiyon gençleri görüp azmimizi arttırdık. Belki de onların ve ailelerinin duası sayesinde buradayız. Birinci önceliğim asla siyaset yapmak olmadı. Amacım daha çok gençlerimize yönelik çalışmalar yapmak, projeler üretmek ve ilçeme bu şekilde katkı sunmaktı. Bugüne kadar ilçemize yaptığımız projeleri Eyyübiye halkı çok iyi bilmektedir. Hiçbir zaman yanlışın içerisinde olmadık, elimizden geldiği kadar yanlışın karşısında olduk. Bu bilinçle hareket ettik. Ancak insanız zaman zaman duygusal hareket edebiliyoruz, öfkemize yenik düşebiliyoruz. İlçemize ve gençlerimize olan düşüncelerimiz ve sözümüz dostlarımızın da hatırlatmasıyla aklımıza geldiğinde böyle bir lüksümüzün olmadığını fark ediyoruz. Dolayısıyla bundan böyle mümkün mertebe duygusallığa, öfkeye, fevri çıkışa yer yok. Haksızlığa karşı dururken bile gençlere ve kalkındırmak için ilçeye olan sözümüzü unutmayacağız. Bu zaman zarfında başta Mehmet Kuş başkanımız olmak üzere üzdüğüm, incittiğim, kalbini kırdığım arkadaşlarım varsa onlardan helallik isterim.  Temel felsefemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, Peygamberimizin (sav) “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” buyurduğu gibi olacaktır.  Başarı Allah’tandır, ama çalışmak ve gayret etmek bizdendir”.

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum