Şanlıurfa’da dahil 57 ilde uyuşturucu operasyonu;

Şanlıurfa’da dahil 57 ilde uyuşturucu operasyonu

Şanlıurfa dahil 57 ilde zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve satışını yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 ton 700 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 181 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili 396 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı....

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, uyuşturucu madde imalatı ve satışını yapanlara yönelik Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 57 ilde Narkoçelik-27 operasyonları düzenlendi.

Operasyonlarda 1 ton 700 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 181 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya açıklamasında şunları söyledi; Zehir Tacirlerinin Oluşturduğu Yerel Suç Örgütlerine, Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Satışını Yapanlara yönelik 57 İlde düzenlenen “NARKOÇELİK-27” operasyonlarında;

1 Ton 700 Kg Uyuşturucu Madde ve

1 Milyon 181 Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi.

396 Zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Halkımızı zehirleyen uyuşturucu tacirleriyle ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz milletimizin destek ve dualarıyla kararlılıkla devam edecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüklerince; 990 ekip, 2 bin 475 personel, 8 hava aracı ve 34 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla; Diyarbakır, Ankara, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Konya, Adana, Antalya, Tokat, Samsun, Şanlıurfa, Malatya, Sakarya, Bursa, Kahramanmaraş, Denizli, Muğla, Kocaeli, Ordu, Tekirdağ, Trabzon, Batman, Kayseri, Elazığ, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Mersin, Kütahya, Balıkesir, Bayburt, Erzincan, Isparta, Kırklareli, Mardin, Erzurum, Eskişehir, Hatay, Manisa, Afyonkarahisar, Düzce, Karabük, Şırnak, Sinop, Uşak, Yalova, Zonguldak, Aydın, Adıyaman, Aksaray, Bilecik, Bitlis, Çorum, Karaman, Kilis, Muş ve Van olmak üzere 57 ilde "NARKOÇELİK-27” operasyonları düzenlendi.

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum