Başkan Kuş mahallelinin borcunu ödedi;

Başkan Kuş mahallelinin borcunu ödedi

Eyyübiye Belediye Başkan Mehmet Kuş, Eyyüpnebi Mahalle’sinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallede yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Kuş, vatandaşların talepleriyle ilgili birimlere talimat verdi. Zimem defteri geleneğini de sürdüren Başkan Kuş’un mahalledeki üç fırında tüm borçları ödeyerek satın aldığı veresiye defterleri, ocağa atılarak yakıldı....

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyüpnebi Mahallesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün ile birlikte Eyyüpnebi Mahalle Muhtarı Mahmut Karakuşlu’yu ziyaret eden Başkan Kuş, burada doğalgaz şebeke tesisi sonrası devam eden çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Muhtarlıktaki buluşmanın ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Kuş, vatandaşların taleplerini dinleyerek sorun ve şikayetlerin derhal çözülmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

Başkanlık görevine seçildiği 2019 yılından bu yana sürdürdüğü zimem defteri geleneğine Eyyüpnebi Mahallesi’nde de devam eden Başkan Kuş, burada da üç fırındaki veresiye defterlerini tüm borçları ödeyerek satın aldı. Başkan Mehmet Kuş’un ve hayırseverlerin maddi destekleriyle faaliyetler gösteren Eyyübiye Belediyesi İyilik Merkezi aracılığıyla satın alınan veresiye defterleri, fırına atılarak yakıldı.

Eyyüpnebi Mahalle Muhtarı Mahmut Karakuşlu, mahalle sakinleri adına Başkan Kuş’a teşekkür ederek, “Başkanımız, mahallemizdeki üç fırına olan tüm borçları ödedi. Tüm mahalle sakinlerimizin bu fırınlara tek kuruş borcu kalmamıştır. Başkanımıza ve hayır sahiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum