DSİ, Şanlıurfa’da deprem konutlarının su ihtiyacı için çalışmalarını sürdürüyor;

DSİ, Şanlıurfa’da deprem konutlarının su ihtiyacı için çalışmalarını sürdürüyor

Şanlıurfa’daki 20 bin TOKİ deprem konutunun su ihtiyacını karşılayacak içme suyu isale hattındaki çalışmalar devam ediyor....

Tarım ve Orman Bakanlığı DSİ Genel Müdürlüğünü tarımda modern sulamayı yaygınlaştırmak, toplulaştırma çalışmalarıyla tarım arazilerinden en yüksek faydayı sağlamak, musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak ve yerleşim yerleri ile tarım arazilerini taşkın risklerine karşı korumak için çalışıyor.

Şanlıurfa DSİ GAP 15. Bölge Müdürlüğü, Eyyübiye ilçesinde inşaatı devam eden 20 bin TOKİ deprem konutunun içme suyu teminini sağlayacak bora döşeme işlemleri devam ediyor.

Şanlıurfa DSİ GAP 15. Bölge Müdür, Ali Naci Kösalı ve berindeki teknik heyeti ile birlikte Eyyübiye’de inşaatları devam eden TOKİ deprem konutları İçmesuyu isale hattı güzergahında incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa DSİ GAP 15. Bölge Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu bilgilere yer verdi;

“Bölge Müdürümüz Sn. Ali Naci KÖSALI ve beraberindeki teknik heyet, “Şanlıurfa Eyyübiye TOKİ Deprem Konutları İçmesuyu İsale Hattı” işi isale hattı güzergahında incelemelerde bulundu.

İşin tamamlanması ile birlikte Eyyübiye İlçesinde TOKİ tarafından yapılacak toplam 20.000 konutun içmesuyu temini sağlanacaktır”

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum