Haliliye'de elektrik kesintisi mağduriyeti: Yeni alınan derin dondurucu bozuldu;

Haliliye'de elektrik kesintisi mağduriyeti: Yeni alınan derin dondurucu bozuldu

Şanlıurfa’da yaşanan elektrik kesintileri hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Haliliye’de yaşayan İlkay Kaya, elektrik kesintisi nedeniyle yeni aldığı derin dondurucunun bozulduğunu ve içindeki gıdaların çözüldüğünü belirterek, yetkililerden bu soruna acil çözüm bulunmasını talep etti....

 Şanlıurfa’da yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.

Kentte son olarak Haliliye ilçesinde bulunan Cengiz Topel Mahallesi 96. Sokak'ta yaşayan İlkay Kaya, elektrik kesintisi nedeniyle yeni aldığı derin dondurucunun bozulduğunu ve içindeki gıdaların hepsinin çözüldüğünü söyledi.

Kaya, 1-2 gün evde olmadığını ve eve döndüğünde derin dondurucunun bozulmuş, yerlerin battığını ve dondurucunun sürekli alarm verdiğini kaydetti.

İçindeki tüm gıdaların da çözülmüş olduğunu ifade eden Kaya, yaşanan duruma tepkili.

O anları telefon kamerasıyla kaydeden Kaya, yaşadığı durumu şu sözlerle anlattı:

"Yıl 2024 Şanlıurfa'da yaşanan elektrik kesintisinin örneği. Derin dondurucumu yeni almıştım. 1-2 gün evde değildim. Eve geldiğimde dondurucu bozulmuş yerler batmış durumdaydı. Dolap sürekli alarm veriyor. İçindeki bütün gıdalar çözülmüş halde. Yani benim bu zararımı kim karşılayacak. Bu mağduriyetimi kim giderecek. Vatandaş olarak sürekli yaşanan elektrik kesintilerinde mağduruz. Sürekli beyaz eşyalarımız, elektrikli cihazlarımız arıza veriyor. Lütfen buna artık bir çözüm getireceğinizi umuyorum".

 

 

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum