Başkan Gülpınar: Ana gündemimizin önüne geçmesin;

Başkan Gülpınar: Ana gündemimizin önüne geçmesin

Büyükşehir Belediyesinin 100 yıllık faaliyetlerini anlatmak için düzenlenen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, İl Koordinasyon Toplantısında protokolde kendisine yer verilmemesi sorusunu "Ana gündemimizin önüne geçmesin" diyerek yanıtsız bıraktı ve program sonunda konuşacağını ifade etti....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, katıldığı 100 günlük faaliyetlerle ilgili değerlendirme ve basın toplantısına katıldı.

Mehmet Akif İnan Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantı Valilik İl Koordinasyon Toplantısında protokolde kendisine yer verilmemesi olayına ilişkin soru ile başladı.

Başkan Gülpınar "Ana gündemimizin önüne geçmesin" dedi ve program sonunda konuya değineceğini söyledi.

NELER YAŞANMIŞTI?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un başkanlık yaptığı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a protokolde yer verilmemiş, toplantı öncesinde Başkan Gülpınar için tahsis edilen sandalyenin toplantının başlamasına kısa bir süre kala masadan kaldırıldığı iddia edilmiş ve olay sosyal medyada tepkilere neden olmuştu.



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum