BAŞKAN MEHMET KUŞ: EYYÜBİYE’DE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK;

BAŞKAN MEHMET KUŞ: EYYÜBİYE’DE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yaklaşık üç yıldır devam eden ilçeye doğalgaz getirilmesi çalışmalarıyla, yerleşim birimlerinin yüzde 60’ına doğalgaz ulaştırıldığını ve tüm mahalleler doğalgaza kavuşana kadar çalışmalara devam edeceklerini söyledi....

Eyyüpnebi Mahallesi’nde doğalgaz tesis edilen sokaklardaki yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mehmet Kuş, Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün, Meclis Üyesi Abdullah Samak ve birim amirleriyle birlikte muhtarlığı ziyaret etti. Mahallede yapılan çalışmalar hakkında Muhtar Mahmut Karakuşlu ile istişarelerde bulunan Başkan Kuş, çalışma yapılan sokakları tek tek inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti.

İlçede yaşayan halkın en önemli talebinin doğalgaz olduğunu hatırlatan Başkan Kuş, üç yıldır devam eden çalışmalarla Eyyübiye'ye doğalgazın gelmesi için çalışmalar yürüttüklerini ve önemli mesafe aldıklarını kaydetti. Geçen yıl yedi mahallede doğalgaz çalışması yaptıklarını ve buna paralel üstyapı çalışması yaptıklarını belirten Başkan Kuş, “Durmaksızın çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Başkan Yardımcımızla, Muhtarımızla, Meclis Üyemiz ve ilgili müdürümüzle birlikte incelemelerde bulunduk. Kısmet olursa mahallelerimizin eksik olan üstyapı çalışmalarını iki üç ay gibi bir sürede tamamlayacağız” dedi.

Eyyübiye’nin altyapı sorunun fazla olduğunu, bunun yanında yeni doğalgaz abonelikleri için sürekli kazılar yapıldığını anımsatan Başkan Kuş, doğalgaz ve TEDAŞ kazıları nedeniyle tahrip olan yolların onarılmaya devam edeceğini söyledi.

Osmanlı, Selçuklu, 15 Temmuz, Akşemsettin, Muradiye, Hacıbayram, Onikiler gibi mahalleleri de doğalgaz programına aldıklarını ancak AKSA Doğalgaz’ın tasarruf tedbirleri kapsamında bu mahalellerdeki çalışmaları ertelediğini kaydeden Başkan Kuş, “İnşallah bu mahallelerimizi de 2025 yılı programına aldık. Bu mahallelerimizdeki doğalgaz çalışmalarımız da başlatılarak halkımıza doğalgaz ulaştırılacak” diye konuştu.

Eyyüpnebi Mahallesi sakinlerinin, mahallelerine doğalgaz ulaşmasından büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Muhtar Mahmut Karakuşlu ise “Mahallemizde doğalgaz geldi, tabi ki sokaklarımız bozuldu. Şu anda tamamlanmak üzere olan çalışmalarla tüm mahallemizin kilitli parke taşı yenileniyor. Mahallemizin aşağı kısmına da yakında doğalgaz verilecek. Sağolsun başkanımız Mehmet Kuş sayesinde mahallemize okul, cami, Kur’an kursu, halı saha gibi yatırımlar yapıldı. Yakında bir park planlamamız da var. Başkanımızdan Allah razı olsun. Sürekli onunla beraberiz” dedi.



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum