Şanlıurfa’da yolcu otobüsleri denetlendi;

Şanlıurfa’da yolcu otobüsleri denetlendi

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yolcu otobüsleri denetlendi. Trafik kurul ihlali yapan sürücülere cezai işlem uygulandı....

İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, son günlerde gerçekleştirdikleri kapsamlı denetimlerle dikkat çekiyor. Yolcu otobüsleri ve ağır tonajlı araçlara yönelik denetimler yapıldı.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri yolcu otobüslerine yönelik farklı bölgelerde uygulamalar gerçekleştirdi.

Kırmızı ışık, emniyet kemeri, seyir halinde ve sabit radarla hız tespiti, yasak parklanma, dinlenme, cep telefonu ile konuşma, uykusuzluk ve tehlikeli şerit değiştirme güvenli seyahat gibi konularda yapılan çalışmalarda toplam 24 araç denetlendi.

5 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulanan denetimlerde, 115 sürücü ve yolcuya emniyet kemeri ve diğer konularda bilgilendirmeler yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Karayolları önü, otoyol gişeler, Diyarbakir yolu, Adıyaman yolu 23-24.07.24 tarihlerinde Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan uygulamalarda; kırmızı ışık, emniyet kemeri, seyir halinde ve sabit radarla hız tespiti, yasak parklanma, dinlenme, cep telefonu ile konuşma, uykusuzluk ve tehlikeli şerit değiştirme güvenli seyahat konuları başlıca olmak üzere 24 araç denetlenmiş, genel trafik kurallarını ihlal eden 5 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulanmış, 115 sürücü ve yolcuya emniyet kemeri ve diğer konularda bilgilendirmeler çalışması yapılmıştır."


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum