Birecik’te bir aydaki uyuşturucu bilançosu;

Birecik’te bir aydaki uyuşturucu bilançosu

Birecik’te jandarma ve polis ekipleri tarafından son bir ayda uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyondan çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 54 şüpheliden 3’ü tutuklandı....

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, güvenlik güçleri tarafından uyuşturucu ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik operasyonlar sürüyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ilçe Jandarma Komutanlığı tarafından son bir ayda gerçekleştirilen operasyonların bilançosu açıklandı.

Ekipler tarafından ilçe genelinde 24 Haziran ile 25 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği güvenlik ve huzur denetimlerinin istatistiklerini paylaştı.

Yapılan denetimler sonucunda 2 kilo 211 kilogram esrar, 9 adet tabanca, 32 adet fişek, 32 adet elektronik sigara, 82 gram skunk, 10 kök kenevir, 6 adet tarihi eser sikke, 12.43 gram bonzai, 27 adet lyrica, 1 adet tüfek, 19 adet tüfek mühimmatı,22.78 gram metamfetamin ve 28 gram extacy hap ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 54 şüpheliden 3’ü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 51 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum