DERNEKLER VE TURİZİMCİLERDEN  ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÜLPINAR’A ZİYARET;

DERNEKLER VE TURİZİMCİLERDEN ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÜLPINAR’A ZİYARET

Şanlıurfa gastronomi ve turizm derneği başkanı ABDURRAHMAN ACAR Şanlıurfa turizmi geliştirme derneği başkanı ALİ CANBEK ve daha birçok dernek ve turizm acentesi Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı Sayın MEHMET KASIM GÜLPINARI ziyaret etti...

Şanlıurfa gastronomi ve turizm derneği başkanı ABDURRAHMANA ACAR ve Şanlıurfa turizmi geliştirme derneği başkanı ALİ CANBEK ile Urhay turizm acentesi yönetim kurulu başkanı SEZİN ÇALIŞKAN ve beraberinde birçok dernek üyesi ve turizm acenta yetkilileri Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı sayın M.KASIM GÜLPINAR'I ziyaret ettiler

Yapılan ziyarette  31 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Kasım Gülpınar’ı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkürlerini iletti.

Şanlıurfa’da turizm sektörünün sorun ve çözüm önerilerinin konuşuldu Turizmin öncelikleri arasında yer almasını, Turizm etkinlik takviminin 2025 yılı için ilan edilmesini istenildi. Şanlıurfa'nın ve Şanlıurfa turizminin ülke için büyük önem taşıdığı belirtildi.


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum