Şanlıurfa’da fabrika hırsızları yakalandı;

Şanlıurfa’da fabrika hırsızları yakalandı

Eyyübiye’de fabrikalardan piyasa değeri 1 Milyon 163 bin lira değerinde binlerce metre bakır kablo ve demir hurda çalan hırsızlık şüphelileri JASAT ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile yakalandı....

Şanlıurfa İl Jandarma komutanlığı, Organize Sanayi Jandarma komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından   “Faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve asayiş olaylarının önlenmesine yönelik” yapılan çalışmada  Eyyübiye İlçesi Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir elektrik firmasına ait trafo binası ile bir tekstil firmasına ait sistem odasındaki piyasa değeri yaklaşık 1 Milyon 163 bin TL olan 20 bin metre uzunluğundaki bakır kabloların çalınmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışma sonucu, olayın faillerini belirleyen ekipler, belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

Operasyonda Ö.F. ve İ.E. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramada, hırsızlık suçunda kullanılan malzemeler, hırsızlıkta kullanılan 1 otomobil ve 1 adet tabanca ele geçirildi.

Bozova ilçesi Kaplandağı Akaryakıt istasyonu mevkiinde cep telefonu hırsızlığı yaptığı tespit edilen S.A. JASAT ekiplerince yakalandı.

Ayrıca, Akçakale İlçesi Koruklu Mahallesindeki yem fabrikasından demir ve hurda çalan M.Ö ve A.G. isimli şahıslar yapılan operasyon ile suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan 5 şüpheli işlemlerin ardından Adliye’ye sevk edildi.

4 Şüpheli çıkarıldığı adli mercihlerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum