Şanlıurfa'da 4 bin 976 araç trafikten men edildi;

Şanlıurfa'da 4 bin 976 araç trafikten men edildi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, son 3 ayda bin 952 trafik kazasının meydana geldiğini, bu kazalarda 31 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Aynı dönemde 108 bin 141 araca trafik ekipleri tarafından para cezası uygulanırken, 4 bin 976 araç trafikten men edildi....

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, son 3 aylık dönemde kentte yaşanan trafik kazalarının bilançosunu açıkladı.

Bu kapsamda Şanlıurfa’da bin 952 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda bin 807 kişi yaralanırken, 31 kişi de hayatını kaybetti.  Aynı dönemde 108 bin 141 araca trafik ekipleri tarafından para cezası uygulanırken, 4 bin 976 araç trafikten men edildi.

Vali Şıldak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 “Trafik kazaları can almaya devam ediyor, Şanlıurfa ili genelinde son 3 aylık dönemde; 1.952 trafik kazası meydana gelmiş, bu kazalarda 1.807 kişi yaralanmış, 31 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Aynı dönemde; 108.141 araca trafik ekiplerimiz tarafından para cezası uygulanmış, 4.976 araç trafikten men edilmiştir. Emniyet ve Jandarma trafik birimlerimiz tarafından yapılan eğitim, bilgilendirme ve yoğun denetimlere, uygulanan rekor seviyedeki cezalara rağmen trafik kazalarının ve can kayıplarının sayısı artmaktadır. Trafik kazalarının tamamına yakını sürücü hatasından kaynaklanmaktadır. Değerli vatandaşlarımızdan trafik konusunda bu günden itibaren çok daha fazla dikkatli olmalarını bekliyorum. Bildiğiniz üzere trafik hata affetmiyor. Güvenli bir trafik düzeni için kurallara uyalım”.

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum