Eyyübiye'de kadınlar için spor salonu hizmeti;

Eyyübiye'de kadınlar için spor salonu hizmeti

Eyyübiye Belediyesi’nin farklı mahallelerde kurduğu kadın destek ve spor yaşam merkezleri, ilçede yaşayan kadınların hayatına dokunmaya devam ediyor. Spordan mesleki eğitime kadar onlarca farklı alanda verilen kurslara katılan kadınlar, sağlıklı zayıflamanın yolunu da bu merkezlerde buldu....

Eyyübiye ilçesinde faaliyetlerine devam eden Akabe Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezi’nde biçki dikiş, farklı el sanatları, hediyelik eşya üretimi, okuma yazma, Kur’an-ı Kerim okuma gibi kurslara katılan kadınlar, merkezin hemen altında hizmet veren spor salonunda spor yapıyor.

Usta öğreticiler nezaretinde mesleki kurslara katılarak hayatlarını sosyo-ekonomik yönden değiştirecek beceriler öğrenen kadınlar, spor yaparak sağlıklı yaşama da kavuşuyor. Fitness eğitmeni gözetiminde kilo verme çalışmalarına katılan kadınlar arasında, 120 kilodan 83 kiloya, 100 kilodan 72 kiloya kadar düşenler bile bulunuyor.

Mahallelerindeki kadın destek ve spor yaşam merkezi sayesinde çok güzel imkânlara kavuştuklarını belirten kadınlar, desteklerinden dolayı Başkan Mehmet Kuş’a, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Tarkan Öztekin’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Eyyübiyeli kadınların hayatlarına farklı bir sosyalleşme ve etkinlik alanı katan Akabe Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezi’ndeki faaliyetlere katılan kadınların çocukları da aynı yerdeki kreşte oldukça kaliteli zaman geçirerek geleceğe hazırlanıyorlar.


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum