Şanlıurfa Valiliği’nden düğün salonundaki silah olayına ilişkin açıklama;

Şanlıurfa Valiliği’nden düğün salonundaki silah olayına ilişkin açıklama

Eyyübiye’de bir düğün salonunda yaşanan ve sosyal medyada geniş yankı bulan havaya ateş etme olayıyla Şanlıurfa Valiliği’nden açıklamada geldi. Açıklamada ateş eden şahsın kısa sürede yakalanarak adli makamlara sevk edildiği belirtildi....

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki bir düğün salonunda yaşanan ve sosyal medyada geniş yankı bulan havaya ateş etme olayıyla Şanlıurfa Valiliğinden açıklama geldi.

Açıklamada, olayın 7 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştiği belirtildi. Valilik, ateş eden şahsın kısa sürede yakalanarak adli makamlara sevk edildiğini ve hakkında gerekli işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Bugün bazı sosyal medya hesaplarında ve haber sitelerinde yer alan, Şanlıurfa ‘Eyyübiye İlçesinde Düğün Salonunda Havaya Ateş Edilmesi’ görüntülerinin yer alması üzerine emniyet birimlerimiz tarafından yapılan araştırma sonucunda; olayın 07.08.2024 tarihinde bir düğün esnasında meydana geldiği anlaşılmış olup, ateş eden kişi yakalanarak hakkında adli işlem başlatılmıştır. 
İşletme sahibi hakkında da adli yönden işlem yapılmış, ayrıca iş yeri ile ilgili idari işlem tesis edilmiştir.  İlimizde kamu düzenini bozan ve genel güvenliği tehlikeye düşüren hiçbir davranışa izin verilmemekte ve gerekli işlemler en ivedi şekilde gerçekleştirilmektedir. “



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum