Eyyübiye'de doğal gaz ulaşan sokaklar yenileniyor;

Eyyübiye'de doğal gaz ulaşan sokaklar yenileniyor

Eyyübiye’de doğal gaz ulaştırılan on mahallede, kazılar nedeniyle bozulan yollarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Ondan fazla ekiple devam eden çalışmalar, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor....

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde devam eden yol yenileme çalışmaları, sokaklara doğal gaz şebekesinin tesis edilmesi ve test çalışmalarının tamamlanmasından sonra başlıyor.

Sokaklardaki kilitli parke yenileme çalışmaları tamamlandıktan sonra binalarına doğal gaz abonesi alan vatandaşlar nedeniyle ekipler, birçok sokağa defalarca çalışma yapmak için yeniden giriyor.

İlçe merkezindeki on mahallede yer alan ve ilçe genelindeki konutların yüzde 60’ına tekabül eden haneye doğal gazın ulaştırıldığı Eyyübiye’de, bir yandan yol yenileme çalışmaları devam ederken diğer yandan da hızla yapılaşmaya devam eden Selçuklu gibi büyük mahallelerde yol açma ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesinin çalışmalarını takdirle karşılayan vatandaşlar, mahallelerine doğal gaz geleceğine başta inanmadıklarını ancak bugün evlerinde doğal gaz kullanmaya başladıklarını ifade ederek Başkan Mehmet Kuş’a ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum