HALİLİYE’DE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK YAZ KURSU KAYITLARI BAŞLADI;

HALİLİYE’DE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK YAZ KURSU KAYITLARI BAŞLADI

Haliliye Belediyesi’nin üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik açtığı ve her yıl birçok gencin hayalindeki bölümü kazandığı Üniversiteye Hazırlık Kursunda yeni kayıt dönemi başladı. Son başvurular 16 Ağustos’ta alınacak....

Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için hazırlık kursu dönemini başlattı. 


Her alanda gençlerin yanında olan ve eğitime öncelik veren Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla faaliyetlerini sürdüren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Kütüphane, okuma salonları ve etüt merkezleri ile gençlerin eğitimine destek verilirken, üniversiteye hazırlanan öğrenciler için her dönem hazırlık kursları açılıyor. Uzman eğitmenler tarafından verilen konu anlatımı ve soru çözümlerinin yanı sıra periyodik olarak düzenlenen deneme sınavlarının yapıldığı hazırlık kursu ile yüzlerce öğrenci üniversiteli oluyor. 

Gençlerin hayallerine hazırlanmak için yoğun ilgi gösterdiği üniversiteye hazırlık kursunda 2024-2025 Yılı için yeni kayıt dönemi ise başladı. Kurs kayıtları Bahçelievler Ortaokulundan alınırken, öğrencilerin kayıt esnasında yanlarında “mezuniyet belgesi veya öğrenci belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgah ve 1 adet fotoğraf” bulundurmaları gerektiği ifade edildi. 


Öte yandan, son başvuruların 16 Ağustos’ta alınması ile yapılacak sınıf belirleme sınavının ardından dersler ise 2 Eylül’de başlayacak.



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum