Önen'den AK Parti'nin 23. kuruluş yıldönümü mesajı;

Önen'den AK Parti'nin 23. kuruluş yıldönümü mesajı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, AK Parti’nin 23. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Önen, “AK Parti bizim bağrımızdan, Anadolu’nun bağrından doğan bir harekettir” ifadelerini kullandı....

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, TBMM Asya Parlamenterler Asamblesi (APA) Komisyon Başkanı Abdulkadir Emin Önen, 14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti'nin kuruluşunun 23. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti’nin Anadolu’nun bağrından doğan bir hareket olduğunu belirten Emin Önen mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Şanlıurfalı hemşehrilerim. Bu yıl partimiz AK Partinin 23. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. AK Parti bizim bağrımızdan, Anadolu’nun bağrından doğan bir harekettir. ‘Her şey Türkiye için’ diyerek çıktığımız bu kutlu yolda, her seçimde bizi birinci yapan sizlerin desteğiyle bugünlere geldik. Bugün de ‘Umudun, Geleceğin ve İcraatın Adı AK Parti’ diyerek yolumuza devam ediyoruz. 

Şanlıurfa’mızın her bir köşesinde, her bir mahallesinde partimiz için çalışan, ter döken tüm kardeşlerime gönülden teşekkür ediyorum. Bu kutlu davada ahirete intikal eden hemşehrilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Sandık başında bize güvenen, oyunu bize veren tüm Şanlıurfalı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Siz bize her zaman destek oldunuz, biz de Şanlıurfa’mıza hizmet etmek için var gücümüzle çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. 

Şanlıurfa’mızın mert insanları, sizler gibi asil bir halkın evladı olmaktan gurur duyuyorum. Geçtiğimiz seçimlerde gösterdiğiniz çaba için her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Gönül bağımız, muhabbetimiz daim olsun. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.”

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum