HALİLİYE BELEDİYESİ ÜSTYAPI HİZMETLERİYLE KONFORU ARTIRIYOR;

HALİLİYE BELEDİYESİ ÜSTYAPI HİZMETLERİYLE KONFORU ARTIRIYOR

Haliliye’de üstyapı hizmetleriyle mahallelerin çehresini değiştiren Fen İşleri Müdürlüğü, Seyrantepe Kırsal Mahallesinde stabilize yol çalışmasıyla konforlu yolları hizmete sunuyor. Merkez mahallelerde süren bakım ve onarım çalışmalarıyla ise sokaklar güzelleşiyor....


Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki kapsamlı, kilitli beton parke döşemesi, yol açma, yapımı, bakım ve onarım çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. 


Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatlarıyla merkez ve gezici mahallelerde çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan yeni açılan yollar üstyapı çalışmalarıyla konforlu hale getiriyor, bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarım çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Bu yetenek; Deforme olmuş yolları onaran ekipler, Sırrın Mahallesinde sürdürdüğü çalışma ile mevcut yollar ve yeni açılan yollar kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla güzelleştiriyor. Üstyapı hizmetlerine gezi mahallelerde ise stabil yol çalışmasıyla devam eden Fen İşleri Müdürlüğü, Seyrantepe Mahallesinde yeni yollar hizmete sunuyor. Yapılan hazırlık ve ardından stabilize yol çalışmasıyla tamamlanan konforlu yollar sunan Haliliye Belediyesine bağlı ekipler, ulaşımı da büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Kısa süre içerisinde tamamlanan yol çalışmaları ise mahalle sakinlerinden tam olarak yer almıyor.



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum