Eyyübiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde yeni dönem başlıyor;

Eyyübiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde yeni dönem başlıyor

Eyyübiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde, vatandaşların yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi adına gece polikliniği açılacak....

Şanlıurfa’da vatandaşların hastanede sağlık hizmeti sunumunda mesai saatleri dışında yaşadığı probleme çözüm getiriliyor. Bu kapsamda Şanlıurfa’da hizmet veren 4 poliklinik gece mesaisi olarak hizmete açılacak.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında, Eyyübiye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini ziyaret etti.

Hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında Başhekim Dr. Abidin Güntekin’den bilgi alan solmaz Hastane yönetimi ile değerlendirmelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Eyyübiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde gece mesaisi için poliklinik oluşturma çalışmalarımız devam ediyor. Kısa süre içerisinde dört poliklinik gece mesaisi olarak hizmete açılacaktır. Biz tedavi için hastaneye başvuran vatandaşlarımızın hastaneden memnun olarak ayrılmalarını önemsiyoruz. Ağız ve diş sağlığı konusunda vatandaşlarımızın beklemeden tedavi olabilmeleri için Yöneticilerimiz ile yapılan istişare ile daha nitelikli hizmet sunabilmek için bugüne kadar yapılan hizmetlere neler eklenebilir diye istişareler yapmaktayız.”

Müdür Solmaz, Sağlık tesislerinde çalışan personel ile bir araya gelerek dilek ve temennilerini dinledi. Tedavi gören hastaların da durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum