BAŞKAN CANPOLAT: ÜSTYAPI ÇALIŞMALARIMIZI HUMMALI ŞEKİLDE TAMAMLIYORUZ;

BAŞKAN CANPOLAT: ÜSTYAPI ÇALIŞMALARIMIZI HUMMALI ŞEKİLDE TAMAMLIYORUZ

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki şantiye ziyaretinde incelemelerde bulundu. Merkez mahallelerde 11 kişilik ekip ile hummalı şekilde üstyapının iyileştirildiğini ifade eden Başkan Canpolat, “Haliliye’mizin mahallelerinde TEDAŞ ve doğalgaz firması kazı çalışması yapıyor. Biz de, teslim edilen sokakların üzerini hızlı bir şekilde kapatıyoruz” dedi....





Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki şantiye alanını ziyaret etti. 


Yapılan ziyarette çalışmaları inceleyen Başkan Mehmet Canpolat’a, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sedat Altun eşlik etti. Haliliye’nin merkez ve kırsal mahallelerindeki üstyapı çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Başkan Mehmet Canpolat, ilçe genelinde süren altyapı çalışmalarının ardından vatandaşlara daha konforlu yolların sunulması amacıyla üstyapıyı iyileştirme çalışmalarının hızla tamamlandığını ifade etti. 

TEDAŞ ve AKSA Doğalgaz tarafından devam eden kazı çalışmalarının ardından kısa süre içerisinde sokakların kilitli beton parke taşı ve asfaltla buluşturulduğunu kaydeden Başkan Mehmet Canpolat, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Haliliye Belediyemizin Fen İşleri şantiyesindeyiz. Başkan yardımcımız, değerli müdürümüzle birlikte daha rantabl, daha stabilize çalışabilmek adına, hem de aynı zamanda sahada kazılan yerdeki malzemelerin de tasarruf çerçevesi içerisinde yeniden değerlendirilebilmesi adına buraya bir sistem, bir ekip kurduk. Hem kendi konkasör şantiyemizde üretmiş olduğumuz elek altı, elek üstü ve numaralandırılmış mucurlarımız, hem de yine aynı zamanda Haliliye’mizin mahallelerinde TEDAŞ ve doğalgaz firması kazı çalışması yapıyor. Biz de hummalı bir şekilde bize teslim edilen sokakları tekrar yeni baştan yama, parke, asfalt yapılmasıyla ilgili 11 kişilik ekiple beraber tamamlıyoruz. Hızlı bir şekilde bize teslim edilen sokakları Fen işlerindeki ekiplerimiz giriyorlar, bizler de onlara hammaddelerini veya mamur maddelerini onlara yetiştirmek adına kurum olarak elimizden gelen araç, ekipman ve yine personellerimizle birlikte bize ait olan sokakların üzerini hızlı bir şekilde kapatıyoruz.”


“Haliliye Belediyesi, üreten belediye sloganıyla hareket eden bir belediye” diyen Başkan Mehmet Canpolat, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığıyla yapılan görüşmeler sonucu Haliliye Belediyesi’nin kendi soğuk asfaltını dökeceğini söyledi. Başkan Mehmet Canpolat, “Allah’a hamdolsun kendi parke taşlarımızın yeniden dönüştürülmesi, mucur ocağımızda üretmiş olduğumuz mucur çeşitleriyle birlikte kendi kendine üretim yapıp, dışarıdan artık mucur almayan bir belediye olduk. Ve yine kendi personellerimizin işçiliğiyle beraber sahada hem yama, hem bakım, hem onarım ve yeni baştan sıcak asfaltla beraber Haliliye Belediyesi kendi kendine yetebilen bir Belediye konumuna gelmiştir. Yeni bir müjde olarak da, inşallah Aralık ayına muhtemelen yetişecek, soğuk sathi kaplama diye ifade ettiğimiz soğuk asfaltla ilgili de şuan araç ve ekipmanlarımızın alımıyla ilgili Devlet Malzeme Ofisine siparişlerimizi geçmiş durumdayız. Bundan dolayı da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve değerli heyetine teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte de, soğuk kaplama asfalt ile ilgili olarak da Haliliye Belediyesi kendi asfaltını dökecektir. Bundan dolayı değerli başkan yardımcımız, müdürlerimiz ve fen işlerinde çalışan değerli işçi kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte durmadan, yorulmadan Haliliyeli hemşerilerimize hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum