Şanlıurfa'da eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı;

Şanlıurfa'da eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında yeni eğitim c gerçekleştirildi. Başarılı bir yeni dönemin için yol haritasının konuşulduğu toplantıda Vali Şıldak BİGEP ile bu yıl da eğitimi yakından takip edeceklerini söyledi....

ŞANLIURFA- 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesi Şanlıurfa'da değerlendirme toplantısı yapıldı.

"Birinci önceliğimiz eğitim" diyen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın başkanlık ettiği toplantıya kaymakamlar ile ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

Toplantıda yeni eğitim yılına ilişkin hazırlıklar da ele alınırken eğitim alanında belirlenen hedeflere ulaşmak için yol haritası da değerlendirildi.

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) ile eğitimdeki gelişmeleri yakın takibe alacaklarını dile getiren Vali Şıldak "İlgili tüm konu başlıklarını, sorun teşkil eden, yetersizlik oluşturan bütün alanları kapsayıcı bir şekilde ele alacağız. Sorunları en aza indirgemek için elimizdeki bütün imkanları seferber edeceğiz. Milli Eğitim Bakanlığı'mızın, milletvekillerimizin tam desteğini alacağız. İlimizin tüm dinamikleri eğitim birinci önceliğimiz diyecek hedefiyle yola çıktık. İzlediğimiz yöntem olarak BİGEP'i duymayan kalmadı. Okullarımızdaki hareketlilik, dinamizm, yenilikçi çalışmaları önceleyen yaklaşım inşallah BİGEP'in ruhu içinde 2024-2025 eğitim öğretim yılında çok güçlü bir şekilde alana yansıyacak. 
İnşallah bu sene daha umutlu, daha heyecanlı ve keyif aldığımız bir süreçle eğitimi izlemeye devam edeceğiz. Yakın takipte olacağız" dedi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum