MAHALLE MUHTARLARI: HALİLİYE’DE SOKAKLAR HIZLA ONARILIYOR;

MAHALLE MUHTARLARI: HALİLİYE’DE SOKAKLAR HIZLA ONARILIYOR

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde yürütülen DEDAŞ ve doğalgaz çalışmalarının ardından hızla onardığı sokakları yeniden hizmete sunuyor. Altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan sokakların kısa süre içerisinde kapatıldığını kaydeden muhtarlar, Başkan Canpolat’a teşekkür ediyor....


Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki asfalt, sathi kaplama, stabilize ve kilitli beton parke döşeme planı hummalı bir şekilde devam ettiriyor. 


Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatlarıyla merkez ve gezici mahallelerde araştırma programı kapsamında yürütülen Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan ilçenin yolunu genişletiyor bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarım çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Bu yetenek merkez mahallelerde DEDAŞ ve AKSA doğalgaz tarafından devam eden altyapı çalışmaları nedeniyle sokakları onaran ekipler, özverili bir şekilde devam ediyor. Çalışmalarının bozulmasıyla kazı yapılan alanları hızla kapatan Fen işleri, sokakları kilitli beton parke taşıyla döşüyor. Altyapı savaşı ve üstyapı hizmetleri ile yeni sokakları hizmete sunan ekipler, mahalle sakinlerinden de takdir topluyor.


Mahallelerde devam eden DEDAŞ ve doğalgaz altyapısı için kazılan sokakların Haliliye Belediyesi tarafından hızla onarıldığını ve yeni yolların hizmete sunulduğunu ifade eden Devteyşti Mahalle Muhtarı Tahir Kına, hızlandıran Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a teşekkür etti. Mahalle Muhtarı Tahir Kına, “Haliliye Belediyesinin talimatıyla DEDAŞ ve AKSA doğal olarak kış ayına girmek için 3 ay süre verildi ve bu 3 ay içerisinde bu kazıların tamamen bitmesi öngörülüyor. Bu konunun şu anda doğal ve DEDAŞ çalışması var. Elektrik yer planı yapılıyor, DEDAŞ'ın yer altı çalışması hemen ardından Fen İşleri ekibiyle kilitli beton parke taşlarının döşemesi devam ediyor. Bu konuda Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat'a teşekkür eder, saygılarımı sunarım” diye konuştu.


Sancaktar Mahalle Muhtarı Musa Demirkan ise, “Şu anda DEDAŞ'ın çalışma faaliyetleri hemen hemen bitmek üzere. Fen İşlerinin çalışması şu anda sistemli olarak son hızla devam ediyor. Başkan Canpolat'a, Fen İşlerine teşekkür ediyoruz” ifadesinden yararlandı. 


Merkez mahallelerdeki altyapı ve ardından hızla tamamlanan üstyapı çalışmaları, kırsal mahallelerde de devam ediyor. Akpınar Mahallesinde deforme olmuş yollar kilitli beton parke taşıyla onaran ekipler, mahalle sakinlerinden tam olarak yer almıyor. Mahalle sakinlerinin, “Sağ olsun, Mehmet Canpolat Başkanımıza başvuruda bulunduk. kendisini de Fen İşleri ekibini gönderdi. Sağ olsun sokağımızı yapıyorlar. Allah razı olsun” sözleriyle Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat'a teşekkür ediyor.



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum