Şanlıurfa'da "Kara Avcılığı" eğitim;

Şanlıurfa'da "Kara Avcılığı" eğitim

Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü kara avcılık eğitimi sona erdi. Eğitimler kapsamında jandarma ve fahri müfettişlere eğitim verildi....

DKMP Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde kara avcılık eğitim seminerleri verildi.

Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Müdürlüğü ekipleri 2024-2024 Merkez Av Komisyonu Kararları (MAK) ile 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hakkında sunum yaptı.

Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekipleri, Kara Avcılığı Kanunu uygulamaları başta olmak üzere Avcılık Hizmetleri İş ve İşlemleri hakkında Jandarma Karakol Komutanlarına, fahri müfettişler, STK ve ilgili kurumlara  sunum yaparak, sistem hakkında bilgi aktardı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şanlıurfa Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verdi;

“Şanlıurfa İl Müdürlüğümüzce geçtiğimiz hafta başlamış olduğumuz 2024-2025 Av Sezonu öncesinde 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu başta olmak üzere Avcılık Hizmetleri, İş ve İşlemleri hakkında Jandarma Karakol Komutanlarına, Fahri Av Müfettişlerine, İlgili Kurum ve STK’lere yönelik bilgilendirme toplantılarımız İlimiz genelinde tamamlanmıştır. Emeği geçen ekibimize, katılım sağlayan arkadaşlara teşekkürlerimizi sunuyoruz”

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum