HALİLİYE BELEDİYESİ TERCİH DESTEK MERKEZİ HİZMETTE;

HALİLİYE BELEDİYESİ TERCİH DESTEK MERKEZİ HİZMETTE

Eğitime öncelik veren Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile gençlerin üniversiteye hazırlanması için tüm imkanların seferber edildiği Haliliye Belediyesinde, gençlerin doğru tercih yapması için Tercih Destek Merkezi hizmeti veriliyor....

Haliliye Belediyesi'nin eğitime yönelik faaliyetleriyle birlikte insanlara yalnız bırakılmıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın eğitime bakış açısıyla gençlere yönelik faaliyetleri devam ettiren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, konaklama okuma salonu, kütüphane ve hazırlık programlarıyla faaliyetlerine destekçisi oluyor. Her gençliğin değişimini hazırlayan Haliliye Belediyesi'nin eğitime yönelik faaliyetlerinden yararlanan, sunulan sessiz ve nezih bir ortamın yanı sıra konu anlatımı ve deneme sınavlarıyla ücretsiz dershane hizmeti görüyor. Yıl boyu bu olanaklar ile Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) katılanlar, tercih aşamasında da yalnız bırakılmıyor.

ÖSYM tarafından 27 Temmuz itibariyle üniversite tercihlerinin devam etmesiyle Cengiz Topel İlkokulunda YKS Tercih Destek Merkezi kuruldu. Şanlıurfa Rehberlik ve Araştırma Merkezinden uzman hocaların da yer aldığı Tercih Destek Merkezinde çalışanlar, kendileri için doğru tercihlere yönlendiriliyor. Buradaki sıralamaları ve puanları açısından tercihlerinde destek sağlayan rehber öğretmenler, gençlerin hayallerine ilk adımı atmasına yardımcı oluyor. Haliliye Belediyesi'nin eğitime yönelik hizmetleriyle üniversite sınavına hazırlandıklarını ve başarılı olduklarını başarılı bir sonuç elde ettikten sonra Tercih Destek Merkezi aracılığıyla da hayallerine kavuşmayı hedeflediklerini, yıl boyunca sundukları olanakları dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a teşekkürlerini iletti. 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan ise Üniversite Tercih Destek Merkezi ile uzman hafta içi 09.00-12.00 ila 13.00-16.00 saatleri arasında Cengiz Topel İlkokulunda gençlerin hizmetinde olacağı kaydedildi.



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum