Şanlıurfaspor’dan sakatlık iddialarına yanıt;

Şanlıurfaspor’dan sakatlık iddialarına yanıt

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, yarın sahasında Bandırmaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde, futbolcusu Olarenwaju Ayobamı Kayode'nin sakat olduğu iddialarını yalanladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Kayode'nin sağlık durumu ile ilgili sosyal medyada yayılan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi....

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor, 31 Ağustos Cumartesi günü sahasında Bandırmaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde, futbolcusu Olarenwaju Ayobamı Kayode'nin sakat olduğu yönündeki iddialara sert bir yanıt verdi. Kulüp, sosyal medyada yayılan bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Şanlıurfaspor’dan yapılan açıklamada, Kayode’nin sakatlığıyla ilgili çıkan haberlerin kasıtlı olarak yanlış bilgi yaymak amacı taşıdığı belirtildi.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bugün bazı sosyal medya hesaplarında profesyonel futbolcumuz, Olarenwaju Ayobamı Kayode ile ilgili çıkan sakatlığı ile ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Futbolcumuz Şanlıurfa'ya gelmeden önce tam teşekküllü İstanbul'da özel bir hastanede, sonrasında ise Şanlıurfa'da Özel Nev Hospıtal hastanesinde gerekli sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra kendisi ile sözleşme imzalanmıştır. Ayrıca futbolcumuzun sağlık raporları kulübümüzde mevcuttur. Haberlerin maksatlı bir şekilde yapılarak kulübümüze bilinçli olarak zarar verme amacında olduğunun farkında olduğumuzu tüm kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.

Futbolcumuzun futbol oynamasına engel bir durumun söz konusu olmadığı gibi takımın günlük yapılan antrenmanlarında da yer almaktadır.”

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum