HALİLİYE BELEDİYESİ İLE ÜSTYAPI ATAĞI TAKDİR TOPLUYOR;

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE ÜSTYAPI ATAĞI TAKDİR TOPLUYOR

Haliliye Belediyesi tarafından yürütülen üstyapı çalışmalarıyla konforlu hale gelen yeni yollar, hizmete sunuluyor. Mahallelerde hummalı şekilde sürdürülen çalışmalar ile ulaşımın rahatladığını kaydeden mahalle muhtarları, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor....



Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki asfalt, sathi kaplama, stabilize yol, kilitli beton parke döşeme, bakım ve onarım çalışmaları hummalı şekilde devam ettiriyor. 


Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatlarıyla merkez ve gezici mahallelerde araştırma programı kapsamında yürütülen Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan ilçenin yolunu genişletiyor bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarım çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Çalışmalarını merkez ve gezi planlamayı sürdüren ekipler, Sancaktar Mahallesinde altyapı çalışmaları nedeniyle deforme olan sokakları hızla onarıyor. Kilitli beton parke taşıyla güzelleşen sokaklar, ilk günkü görünümüyle mahalle sakinlerinin hizmetine sunuluyor. Kırsal mahallelerde ise özverili şekilde devam eden üstyapı atağı ile İbrik ve Güvenli Mahalleleri stabilize yol çalışmasıyla konforlu yollara kavuşuyor. Fen işleri ekiplerinin kısa süre içerisinde bitirmeyi hedeflediği yol çalışması ile ulaşımın rahatladığı yeni yollar kullanılabilir. 


Sancaktar Mahallesinde bir tamamlanan üstyapı çalışmalarını izleyenlerin memnuniyetini dile getiren Mahalle Muhtarı Musa Demirkan, Başkan Mehmet Canpolat'a ve ekibine tşekkürlerini ileterek, “Fen işlerinin çalışmaları son hızla devam ediyor. Şu anda 1122. sokağın kilitli beton parke döşemeleri döşeniyor. Altyapımız yapılıyor, eksik onarılan sistemler devam ediyor. Fen işlerine teşekkür ediyoruz, Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat'a da ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.


“Başkanımız canla başla Haliliye için çalışıyor” diyen İbrik Mahalle Muhtarı Mahmut Yeşil ise, “Stabilize edin anlamında Belediye Başkanımız köyde gerekli çalışmalar için talimatını verdi, sağ olsun. Ben bu anlamda Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Zaten kendisi canla başla Haliliye için çalışıyor, tekrar kendisine teşekkür ediyoruz” sözlerine yer verdi.



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum